2021-09-16 07:46:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ma próbára tehetik a béketűrésedet

Napi horoszkóp szeptember 16-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint te már tudod jól, amit egyébként csak kevesen: csak saját magad változtathatsz a sorsodon. Nem is várod, hogy valaki majd mindent megold helyetted, tudod jól, miben kellene mozdulnod, és ma meg is teszed az első lépéseket.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha valami nem megy olyan simán, mint azt eltervezted volna, ne erőltesd. Amit most megtagadnak tőled a csillagok, holnap tálcán kínálhatják.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Igen jó formában vagy, a szellemed ma kristálytiszta. Olyan kérdésekben is tisztán látod a megoldást, amit eddig csak homályosan éreztél. Ma jött el az ideje annak, hogy bele is vágj a dolgába. Ne halogasd, csak veszítenél!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ne hagyd, hogy olyasvalaki szóljon bele az életedbe, akiről úgy véled, semmi köze hozzá, hogy te mit csinálsz. Persze, ha a szavai sehogy sem mennek ki a füledből, az jelentheti azt, hogy mégiscsak igaza van. De ezt nehogy megmondd neki!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Sokan vannak körülötted, de kérdéses, hogy mind barát-e. Vannak, akik meglehetősen egyoldalúan értelmezik a kapcsolatotokat. A bajban most kiderülhet, hogy ki is az, akire tényleg számíthatsz. Válogasd meg jól, kinek tárod fel a lelked!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ne ess kétségbe, ha valami nem úgy alakul, ahogy azt elképzelted. A változás mindig váratlanul csap le rád, és ez bizonyára most is így van. Inkább azt keresd, mi lehetne, nem azt, hogy mi maradt el. Legyél figyelmes!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Már napok óta nem tudtál pihenni, semmi lazításra nem adtál módot magadnak. Márpedig a szervezeted nagyon megsínyli az örökös hajszát. Ha egy barátod ma fürdőbe hív, vedd ezt égi jelnek.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az életet komolyan kell venni, de nem olyan véresen és szigorúan, mint azt te teszed mostanában. Megszoktad, hogy a környezeteddel vívj, de ez a viaskodás lehet fesztelenebb is, barátságosabb is. Élcelődj, oldd a feszültségeket, ne gerjeszd.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nagy várakozással tekintesz az előtted álló nap elé. Minden okod megvan a készülődésre, valamilyen reményed ma valóra válhat, fogadd el azonban azt is, ha nem teljesen és egészében. A részeredmény is eredmény, a többi majd meglesz később.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma próbára tehetik a béketűrésedet. Talán a külvilág úgy látja, hogy túl sokat harcolsz, és feleslegesen is. De igazad van: ha csak a kisujjadat is ingyen nyújtod, akkor legközelebb a fél karodat kérik. Ne hagyd magad bekebelezni!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A rossz nyelvek nem kímélik a Vízöntőket. Valamilyen pletykálkodás célpontjává válhatsz, de a legjobb, ha ügyet sem vetsz rá. Minél jobban hadakozol, minél inkább felfújod a dolgot, az annál nagyobbra dagad. Legyints, nevess inkább!


Halak: II. 19. - III. 20.

Rég lehetett olyan jó napod, mint amilyen a mai lehet. Az otthonodba beköltözik a szerelem. S nem is akárhogyan. Persze lehet, hogy neked kell kiugrasztani a nyulat a bokorból. A veszekedés sem kizárt, de a kibékülés sem.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: